Automatisering
lika viktigt inom IT som i bilindustrin

En allt större del av Pareras verksamhet utgörs av FJÄRRDRIFT, här har vi lärt oss hur effektivt man numera kan administrera en IT-miljö. För oss har automatisering blivit en förutsättning för att överleva.

Effektiv hantering av arbetsplatser.

Spar tid och därmed pengar på att automatisera hanteringen av dina klienter. Öka säkerheten genom att säkerställa att du alltid har rekommenderad patchnivå.

Det finns en rad system på marknaden för att hantera arbetsplatser och det alla har gemensamt är att det tar tid att lära sig hur de fungerar i detalj. Vi har valt att koncentrera oss på Microsoft System Center Configuration Manager, SCCM. Vi har även expertkompetens på KACE som tidigare återförsåldes av Dell.

Välj om du vill köpa detta som en tjänst av oss och betala en månadsavgift eller själv investera i ett system och få support när du behöver.

Certifierade av Dell EMC
inom kompetensen ”Systemhantering”

Vår certifiering är en garanti för att vi har de kunskaper som krävs för att hjälpa dig hantera system och klienter på effektivast möjliga sätt. Detta oavsett om det handlar om prisvärda alternativ för ett mindre kontor eller avancerade lösningar  ditt DataCenter. I kompetensområdet System- och klienthantering hantering ingår utbildning i  bl.a. Dell OpenManage portfolio och Dell KACE