Automatisering,

lika viktigt inom IT som i bilindustrin

Att sköta ett större antal arbetsplatsdatorer ställer stora krav på verktyg, processer och rutiner för att användarna skall uppleva att dom får en bra service. Dåligt fungerande arbetsplatser är riktiga tidstjuvar.

Effektiv hantering av arbetsplatser.

Spar tid och därmed pengar på att automatisera hanteringen av dina arbetsplatser (PC & Mac) samt mobiltelefoner. Öka säkerheten genom att säkerställa att du alltid har rekommenderad patchnivå.

Det finns en rad system på marknaden för att hantera arbetsplatser och det alla har gemensamt är att det tar tid att lära sig hur de fungerar i detalj. Vi har valt att koncentrera oss på Microsoft produkter såsom Intune och SCCM. Vi använder dessa själva dagligen när vi levererar drift & support till våra avtalskunder och har byggt en rejäl erfarenhet som vi gärna delar med oss av.  Vi har även expertkompetens på KACE som tidigare återförsåldes av Dell.

Välj om du vill köpa detta som en tjänst av oss och betala en månadsavgift eller själv investera i ett system och få support när du behöver.

Certifierade av Dell EMC
inom kompetensen ”Systemhantering”

Vår certifiering är en garanti för att vi har de kunskaper som krävs för att hjälpa dig hantera system och klienter på effektivast möjliga sätt. Detta oavsett om det handlar om prisvärda alternativ för ett mindre kontor eller avancerade lösningar för ditt DataCenter.