Nätverk och säkerhet hör ihop. 

För oss är inte nätverket färdiginstallerat bara för att man har kontakt med Internet. Vi hjälper dig att hitta den bästa nätverkslösningen samtidigt som vi ser till att du får ett fullgott skydd mot interna och externa säkerhetshot.

Nätverkslösningar

Vi har den kompetens som krävs för att designa allt från enklare lokala nätverk till avancerade nätverkslösningar för datacenter.

Målsättningen är att ge dig ett nätverk baserat på standards som är;

  • Kostnadseffektivt
  • Skalbart
  • Säkert

Vi är certifierade av Dell inom kompetenserna ”Nätverk” och ”Säkerhet”. I kompetensområdet Nätverk och säkerhet ingår utbildning i  bl.a. Dells nätverksprodukter för Campus och Data Center

Trådlösa nätverk – WiFi – Cloud Enabled

Vi har valt att fokusera på lösningar som till 100% kan hanteras via molnet för att få en smidigare installation, effektivare administration och ökad kontroll.

De två produkterna vi arbetar med är Cisco Meraki samt Aerohive, vilken som passar dig bäst avgör vi tillsammans.

Vi är självklart certifierade på båda produktlinjerna och har utnämnts till Select Certified Partner av Cisco Meraki.

cisco-meraki-logo_white_black
Aerohive networks logo

Brandväggar

I egenskap av mångårig affärspartner till Dell har vi arbetat mycket med brandväggar från SonicWALL. Vi tycker att dom gör sitt jobb på ett utmärkt sätt och till bra pris/prestanda.

Vår certifiering är en garanti för  att vi har de kunskaper som krävs för att hjälpa dig hitta den bästa nätverkslösningen för ditt företag. Detta oavsett om det handlar om prisvärda alternativ för ett mindre kontor eller avancerade lösningar i ditt DataCenter.