Experter på molnbaserad infrastruktur

Vi ser virtualisering som steg 1.

Med en bra genomförd virtualisering kan man skapa arkitekturen som behövs i morgon samtidigt som man sänker kostnader och gör sig av med gammal infrastruktur i dag.

Experthjälp: Från virtualisering av servrar till  hela IT-miljön som en tjänst
Vi hjälper dig att designa grunden till IT som tjänst genom att virtualisera, inte bara servrarna utan även nätverk och datalagring. Slutmålet är att hela infrastrukturen skall vara virtuell så att man kan leverera datakraften automatiserad och i privata, hybrid- eller publika moln.

Vilken molnlösning som passar er bäst utreder vi tillsammans, välj vår egen lösning eller något av de publika molnen såsom Microsoft Azure eller Amazon AWS.

Tjänsterna omfattar hela processen. Från förstudie och design till genomförande. Vi kan även erbjuda övervakning och drift av hela eller delar av miljön.

900 Unika Projekt Inom Virtualisering

Fram till  september 2021 har vi levererat drygt 900 unika projekt inom virtualisering. Certifieringar och diplom skall inte underskattas och självklart är våra konsulter certifierade på de produkter de arbetar med. Samtidigt så är de erfarenhet som gör att det fungerar även i praktiken.

Produkterna som används är de som passar uppdragsgivaren bäst. Vi arbetar dagligen med: VMWare, Microsoft Hyper-V

HyperV

Certifierade av Dell som ”Cloud Services Enabler”

Vår certifiering är en garanti för  att vi har de kunskaper som krävs för att hjälpa  dig hitta den bästa molnbaserade lösningen för ditt företag.