Pris / månad
Övervakning & drift
+
 
Typisk restorestid: 4 timmar  
Typ av data som stöds:
+
 
Bare metal recovery  
Lokal Backupenhet:
+
 
Servrar Katastrofsäkrade:
+
 
1 TB + Steg om 500 GB  

Cloudbackup för stora företag “Enterprise”

Här är har vi antagit att kravet på att återställa data snabbt  i händelse av en katastrof är högt. Vidare har vi antagit att det finns behov av att säkerhetskopiera data från andra miljöer än Microsoft. De korta återställningstiderna i kombination med större volymer innebär oftast att vi behöver komplettera lösningen med en lokal backupenhet.

Vilken enhet som passsar dig bäst utreder vi tillsammans, saknar du lämplig utrustning så kan du köpa eller hyra den av oss på Parera.

Genom dessa antaganden kan vi erbjuda ett paket till en konkurrenskraftig månadskostnad. Tänk även på att vi mycket väl kan använda oss av de enklare paketen för den del av ditt data som inte är affärs- eller verksamhetskritiskt. En väl genomförd katastrofanalys som tydligt kartlägger hur ditt data ser ut och konsekvenserna för verksamheten i händelse av avbrott kan spara mycket pengar.

Vi ger dig en bekymmerslös backup av hela din IT-miljö. Du får hjälp att ansluta enheterna och kontrollera att backupen fungerar. Sedan övervakar vi att allt går som det ska och händer något som gör att backupen inte fungerar så hör vi av oss. Enklare och tryggare än så blir det inte!

Katastrofsäkrad miljö

I händelse av ett större avbrott såsom brand eller inbrott räcker det inte med att datat kan återläsas för att driften skall kunna fortsätta. I Enterprise ingår därför möjligheten att ha servrar “stand by” hos Amazon eller Microsoft. Skulle olyckan vara framme så kommer du kunna fortsätta driften av dina verksamhetskritiska system i molnet i väntan på att din miljö byggs upp igen. Det som behövs är då bara en arbetsplats och tillgång till Internet.

Hur tar ni betalt?

Du betalar en grundavgift  per månad, i priset ingår det 1 TB data och varje ytterligare 500 GB kostar extra. OBS! du kan ansluta hur många servrar du vill, vi tar betalt för lagrat data, inte antal servrar.

Vill du ha hjälp att välja paket?

Tryck på “Behovsanalys” längst ned på denna sida!

Verkar detta passa dig?

Tryck på “Offert” nedan och fyll i dina kontaktuppgifter så tar vi fram en komplett offert.

Behovsanalys

Svara på tre frågor och få hjälp med att välja paket!